Androvidha Havaalanı: Zakintos (Zanta) Adası’nın karşısında Batı Yunanistan bölgesinde ve Mora Yarımadası’nın Batı ucunda yer alır. Pirgos (Kale) Kentinin 35 km Kuzeybatısında, Araxos Havalanına ise 30 km mesafededir. 10 bin 300 feet uzunluktadır.
Araxos Havaalanı: Mora’nın batısında ve Yunanistan’ın üçüncü büyük kenti Patrai (Patras)’a 35 km uzaklıktadır. Tam batısında Kefalonya adası yer alır. 10 bin 999 feet uzunluğundadır.

Girit Kastellion Havaalanı: Girit Adası’nın Doğusundaki Kandiye Kentinin 25 km güney doğusunda bulunan bu hava alanı 9 bin 800 feet uzunluktadır.

Girit Suda Havaalanı: Adanın batı bölümünde kuzeydeki Akrotiri Yarımadası’nın ortasında yer alır. Akrotiri Hava Üssü olarak da bilinen havaalanının uzunluğu 10 bin 982 feet.

İstanköy (Kos) Havaalanı: Adanın hemen hemen tam ortasında bulunan bu havaalanı doğudaki İstanköy’e kuş uçuşu 20 km mesafede olup adanın güney kıyılarındaki Kardamena’ya ise 5 km mesafededir. Alanın uzunluğu da 7 bin 841 feettir.

Kalamata Havaalanı: Mora Yarımadası’nın güneyindeki Messina bölgesinde bulunan havaalanı’nın Kalamata kentine uzaklığı sadece 10 km kadardır. Havaalanının uzunluğu 9 bin 260 feettir.

Larissa Havaalanı: Nea Ankhialos havaalanının 60 km kuzeyinde bulunan Larissa kentinin hemen kuzey doğusunda yer alan bu havaalanı da askeri amaçlarla kullanılmaktadır. NATO kontrolündeki havaalanının uzunluğu 9 bin 711 feettir.

Limni Havaalanı: Yunanistan’a sadece silahsızlandırması kaydı ile bırakılmış olan boğazönü adalarından biri olan Limni’de neredeyse tamamen askeri amaçlarla kullanılan bir havaalanıdır. Limni adası çevresinde uluslararası hukuka aykırı olarak 300 mil kontrol alanı ilan edilmiş ve bu bölgede askeri uçakların faaliyetleri devam etmektedir. Alanın uzunluğu ise 9 bin 895 feettir.

Meis Havaalanı: Uluslararası bir niteliği olmayan küçük adanın küçük bir havaalanıdır. Adanın ortasında ve Meis’e de 3 km uzaklıktadır. Sadece küçük uçakların inmesi için uzunluğu yaklaşık 850 metre olan bir alandır.

Midilli Havaalanı: Midilli kentinin hemen güneyindeki (yaklaşık 5 km uzaklıktadır) bu havaalanı Ayvalık-Altınova’nın karşısında yer alır. Sis ve pusun olmadığı günlerde Türk topraklarından iniş kalkış yapan uçaklar rahatlıkla gözlemlenebilir. Alanın uzunluğu 7 bin 894 feettir.

Nea Ankhialos Havaalanı: Yunanistan’ın hali hazırda en aktif askeri üslerinden biri olmakla birlikte Ege’deki kontrolün sağlanması için kullanılmaktadır. Ege’de meşru faaliyetlerini sürdüren Türk uçakları en çok Teselya Yarımadasının doğu kıyısında (Volos Körfezi)bulunan bu üsten kalkan uçaklar tarafından taciz edilmektedir. Alan uzunluğu 9 bin 052 feettir.

Rodos Diagoras Havaalanı: Adanın kuzeydoğusunda Rodos Kentine 13 km uzaklıkta bulunan bu havaalanı askeri amaçlarla da kullanılabilecek yapıdadır. Zira alanın uzunluğu 10 bin 846 feettir.

Rodos Maritsa Havaalanı: Diagoras’ın sadece 3 km güneyinde ve aynı doğrultuda olan bu alanın uzunluğu ise 7 bin 874 feettir.

Sakız Havaalanı: Adanın doğu kıyılarına paralel şekilde uzanan bu havaalanı Sakız’a 3 km mesafede yer alır. Alan uzunluğu 4 bin 957 feettir.

Sisam Havaalanı: Adanın günel kıyılarında yer alan havaalanı Sisam kentine de 10 km uzaklıkta yer alıyor. Havaalanının uzunluğu da 6 bin 706 feettir.

İskiri Havaalanı: Ege’nin batı bölümünde Yunan kıyılarına yakın İskiri (Skiros) Adasında Yunanistan’ın önemli askeri hava üslerinden biri bulunmaktadır. Adanın kuzey ucunda yapılan alanın uzunluğu ise 9 bin 849 feettir.

Tanagra Havaalanı: Atina’nın 45 km kuzeyinde Atina-Selanik Karayolu (E75) üzerinde bulunan bu üs de Yunan Hava Kuvvetlerinin yoğun olarak kullandığı üslerden biridir. Alan, 9 bin 810 feet uzunluğundadır.
